Smart Sensor Systems har inngått partneravtale med Haneseth Gruppen om montering av sensorer og utstyr ved måleprosjekter over hele landet.

-Vi synes Smart Sensor Systems er et spennende selskap som leverer viktige måletekniske produkter for samfunnssikkerhet og vedlikehold. Det er derfor med stolthet vi har inngått avtale som valgt partner for å montering av deres produkter, sier regionleder Anders Guneriussen i Haneseth Gruppen AS.

Haneseth gruppen har 500 ansatte over hele Norge, med utspring i Nord-Norge, og består av en rekke selskaper over hele landet. – Våre ansatte er godt vant til å montere sensorer og komponenter for sensitive systemer, og har kompetanse innen elektroinstallasjon, automasjon, VVS/rør, høyspent, ventilasjon, småkraftverk, kommunikasjon og sikkerhet, forteller Guneriussen.

Faglig og godt kvalifisert montering
Smart Sensor Systems på sin side er meget fornøyd med partnerskapet som sikrer faglig og godt kvalifisert montering ved ulike prosjekter i Norge. – Vi er stolte over å kunne gi våre kunder trygghet på at monteringen er forskriftsmessig og kan følges opp raskt av ansatte i Haneseth Gruppen, sier daglig leder Halvor Heiberg i Smart Sensor Systems.

Prosjekter over hele landet
Smart Sensor Systems er i dialog med potensielle kunder over hele landet. – Vi jobber blant annet med avtaler om måleprosjekter for effektivt vedlikehold og sikkerhet i gamle bygg. Så har vi dialog med flere kunder om vei og broprosjekter. Vi tilbyr også kontinuerlig overvåking av takkonstruksjoner for bygg, noe som har vist seg å være svært nytt med mye og tung snø på takkonstruksjoner, forteller Heiberg.

For spørsmål kontakt:
Daglig leder Halvor Heiberg i Smart Sensor Systems, tlf: 90 11 29 35
Regionleder Anders Guneriussen i Haneseth Gruppen, tlf: 48 01 01 08