Halvor Heiberg er ansatt som ny daglig leder i Smart Sensor Systems AS. Heiberg har tidligere vært involvert i flere start-ups både nasjonalt og internasjonalt. Han har lang erfaring fra forretningsutvikling og internasjonalt salg, og har blant annet arbeidet flere år i Beijing.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som daglig leder i et spennende og innovativt selskap som Smart Sensor Systems. Jobben som allerede er lagt ned her og utviklingen av ny teknologi er imponerende, og utgjør et godt fundament for at vi kan vokse som selskap, sier Heiberg.

– Vi skal gjøre måling og monitorering av kritisk infrastruktur enklere, raskere og mer kostnadseffektivt. Den siste tids vær-hendelser synliggjør viktigheten av enkel og sømløs måling av endringer i bygg og konstruksjoner under slitasje og klimautfordringer. Dette er noe vi i Smart Sensor Systems kan være med på å løse. Vi motiveres veldig av tanken på å kunne bidra til å løse fremtidens samfunnskritiske utfordringer på en litt bedre og ikke minst mer miljøvennlig måte enn i dag, sier en engasjert daglig leder.

Halvor Heiberg tar over som daglig leder etter Bjørn Otto Eliassen, som var med å starte opp Smart Sensor Systems for to år siden sammen med gründer Carl Odvar Hoel, og investorene Martin Tan og Caseb AS. I løpet av oppstarten har selskapet utviklet en egen smart datalogger, IBridge, og har levert måling i bygg og konstruksjoner flere steder i landet. Hovedkontoret blir nå flyttet fra Grimstad til Oslo.

For intervju og spørsmål kontakt daglig leder Halvor Heiberg:

Mobil: 901 12 935
Send e-post